Aglow International Danmark

 

Hvad kan du opleve på et Aglowmøde?

På et Aglowmøde kan du møde kvinder i alle aldre.

Gør du dig tanker om de store spørgsmål i tilværelsen?

  • Hvad er meningen med livet?
  • Er der et liv efter døden?
  • Er den åndelige dimension en realitet?
  • Findes Gud?
  • Hvor går du hen, når livet gør ondt?

Vi mødes uforpligtende og afslappet.

Når du deltager i et lokalt Aglowfællesskab, bliver du en del af et netværk af mere end 4000 lokale fællesskaber over hele jorden. I Aglow samles man normalt en gang om måneden til et hyggeligt fællesskab over en kop kaffe eller et let måltid. Vi synger og lytter til kvinder, der har noget på hjerte.

Lovsangen består af moderne lovsange og tilbedelsessange, hvor vi udtrykker glæde og begejstring over at kende Jesus, og hvor vi gennem tilbedelsen kommer ind i Guds nærhed.

Vidnesbyrd: Én fortæller, hvad hun har oplevet med Gud, hvordan Han har grebet ind i hendes liv.
 

 Eks. 1
"Jeg havde en masse vrede imod Gud... jeg ønskede slet ikke noget fra ham. Jeg blev misbrugt, så jeg drak og tog stoffer for at dække smerten. Jeg havde opgivet livet. Gennem Aglow satte Gud mig fri, og det liv, jeg levede, er ændret. Nu priser jeg Gud hver dag for en ny chance til at eve for ham."

J.W., som deltog i en Aglowretræte

Aglowmoede

 

 Eks. 2
"I Aglow hjalp Gud mig til at lære at opmuntre andre. Han helbredte mig for min dårlige selvtillid og lærte mig at elske andre og at tilbede ham. Efter en forfærdelig periode i mit liv brugte Gud Aglowkvinder til at genopbygge mig, så jeg igen kunne opleve mig selv som et værdifuldt menneske."

BR., Aglowmedlem.