Aglow International Danmark

   Fra National Aglowkonference, april 2013.

En livsforvandlende konference
Baggrunden for den spontane ballonfest var, at Diane Fink havde forklaret, hvad der får varmluftballoner til at stige til vejrs: varme og pres.
Sådan er det også for os mennesker, at når vi har gennemgået pres og været i en proces, hvor vi har været i 'ilden', så er vi klar til at rejse os til at fungere i vores kald.
  Jane Hansen Hoyt taler om vores identitet og
om en tankegang, som ikke af denne verden.  Aglow International 45 år
- en kort video over Aglows historie


     En kort oversigt over Aglow Internationals tjenester

En Aglowkvinde, som har set videoen, skriver:

"Fantastisk video... Jeg har været involveret i Aglow i 15 år, og det er den mest kraftfulde samling af kvinder (nu også mænd), som jeg nogensinde har kendt. Mange tak til Aglow for at gøre en enorm forskel i mit liv."


    Aglow International i Israel

Aglow International har foretaget rejser til Det Hellige Land, Israel, siden år 2000. Det, der begyndte som en turist-pilgrimsrejse for at vandre i Jesu fodspor og opleve Det Hellige Land, er blevet en dramatisk tydeliggørelse af Jesu hensigter, der sammenknytter den fælles bestemmelse for Aglow, landet Israel og Guds øjesten: det jødiske folk.
Aglow International planlægger at foretage endnu en strategisk, profetisk bønnetur til Israel 30. april til 9. maj 2012  
  ISRAEL - Asher Intrater
  Om Revive Israel TV

Revive Israel is a five-fold apostolic team ministry created for the sake of spiritual revival in the land of Israel. Our vision is based on Acts 1:8

"You will receive power when the Holy Spirit comes on you; and you will be my witnesses in Jerusalem, and in all Judea and Samaria, and to the ends of the earth." - Yeshua (Jesus)

We focus on scripture-based discipleship of Israeli believers, both young and old, and the baptism of the Holy Spirit for the purpose of spreading the good news of Yeshua in Israel and throughout the world.  5 små undervisningsvideoer med Asher Intrater, Israel

Asher underviser ud fra emnet "At leve til Guds ære".

Hver af de fem sektioner har en varighed på ca. 8-12 min.
 
  Generations Project:

generations  

Evangeline Weiner har tidligere fungerer som leder af Aglows ”Generations Projekt".
Hun har rejst i mange nationer og besøgte Danmark i september 2010. 

Se hende fantastiske vidnesbyrd på denne video:
Sid Roths interview med Evangeline