Bøger

Alle bøger kan bestilles hos Inger Ottesen på famottesen@hotmail.com
Der er mulighed for at betale med Mobile Pay på 74717

NYHED!
LIVSHISTORIER – EVANGELISATIONSBLAD (2023)

Bladet indeholder en samling af forskellige livsberetninger liv, som er gået fra at være håbløse til at være fyldte med fred, glæde og håb for fremtiden.
De er samlet med henblik på at give dig som læser håb og fremtid for netop dit liv. Mit ønske for dig er, at du ikke skal stå på sidelinjen til dit liv, men at du skal få den rette hjælp til at leve det liv, som Skaberen har bestemt for netop dig.
Læs, hvad din Skaber siger til dig:
‘Jeg ved, hvilke planer jeg har for dig, planer om fred og ikke om ulykke, planer om fremtid og håb’. (Jeremias’ Bog 29:11)
Inger Porsen, formand for
Aglow International, Danmark

HELTINDERKvinder i Bibelen, som ændrede verden
Af Asher Intrater

Fra bogens bagside:
Denne bog er et studie af et dusin kvinder, som banede vej for, at vi alle kan vandre i tro.
Når vi studerer disse kvinder, finder vi dybe mysterier i Skriften, en indsigt i Guds hemmelige plan, som han havde klar, før verdens grundvold blev lagt.
Det er ikke en bog om kvinder; det er en bog om bøn og hengivenhed. Kvinderne, som er beskrevet her, tjener som forbilleder i tro og kærlighed, og vi kan alle følge og identificere os med dem, hvad enten vi er kvinder eller mænd.
Prisen er: 120 kr.

Kvinde, du er løst fra din sygdom
Af Gert Grube
”Kvinde, du er løst fra din sygdom” lyder det, og med sin kærlighedsglød løser Jesus de lænker, som binder. Han lægger sine helbredende hænder på hende, og straks er hun rask. En fantastisk beretning med en fantastisk udgang (citat).
Med ordene: “Der står skrevet” indeholder denne lille bog 44 løfteord talt ud fra Bibelen.
Med forfatterens tilladelse udgives bogen i nyt layout af Aglow.
Prisen er 25 kr.


Guds Orden
Af Asher Intrater, Jerusalem
Oversat til dansk af Inger Porsen
Guds Orden er inspirerende læsning! Denne bog handler ikke blot om Israel og Kirken, men giver også Guds riges perspektiv på den tid, vi lever i. Der er mange ahaoplevelser undervejs, som man ofte kun får fra undervisere, der lever i den jødiske kultur. Jeg giver den mine varmeste anbefalinger.
Ulrik Flinta, præst i Midtjyllands Frikirke, Solsidekirken samt initiativtager til Hebraisk Café.

Jeg kan anbefale Asher Intraters tjeneste. Personligt er han en af mine yndlingsbibellærere. Han har en usædvanlig dyb indsigt i Guds Ord og en tydelighed i Herrens profetiske formål, som de udfolder sig på jorden i denne generation. 
Mike Bickle, International House of Prayer of Kansas City
Prisen er 170 kr.


Desperat efter Guds nærvær i familien
Af Rhonda Mathisen (tidl. Hughey)
Når den åndelige krig raser i verden omkring os, opleves det også i familien. I stedet for at finde et sikkert tilflugtssted omgivet af familiens kærlighed, oplever vi ofte vores hjem som en slagmark. Hvis vi ikke er bevidste om dette, bliver vi sårbare over for fjendens indflydelse og aktivitet.
Vi skal have gendannet det åndelige fundament i vores hjem. Jesu nærvær vil beskytte vores familier!
Mens Rhonda første bog handler om at transformere kirken og samfundet, handler hendes nyeste bog om at genskabe Guds nærvær i familien.
Pris 148 kr.


Den fortabte datter
Af Amy Lee Kemp, Texas
I sin bog, ”Den fortabte datter”, tager Amy Lee Kemp dig med på en rejse, hvor vi ser, hvordan Guds vidunderlige kærlighed og nåde ikke kun genoprettede hendes liv, men også omdannede hende til den person, som det var Guds mening, at hun skulle være fra tidernes begyndelse.
Hvis Jesu’ lignelse om den fortabte søn har haft en betydning for dig, så vil du tage Amys autentiske fortælling om en lignende rejse til dit hjerte. Hun har nedfældet sin historie på en måde, så vi kan se, føle og dele hendes følelser af håbløshed og fiasko, så vel som hendes glæde ved at finde sig selv igen og frelsen.
Pris 100 kr.


BIBELPORTAL
Bibellæseplan, Bibelressourcer, Bønnetips

Bibelen er historiens mest elskede, udforskede og læste bog.
Dette hæfte er lavet for at flere skal få glæde af rigdommene, kraften, visdommen, udfordringerne og håbet, som findes i Bibelen.
I dette hæfte finder du:
* 5 bibellæseplaner til forskellige ambitionsniveauer
* Nyttig hjælp til at finde rundt i Bibelen
* Inspiration til aktiv bibelbrug
* Tips og resurser til bøn
* Temaer
Prisen er 25 kr.

GUDS GAVE TIL DIGMinibogen om livet
Forfatter og udgiver: Simon Jacobsen, skandinavisk chef for den kristne TV-kanal, GOD Channel.

Minibogen handler om levende kristendom, hvor man personligt får en relation til Gud.
Prisen er 15 kr.

SET FRA OVEN (2013)
Lev livet ud fra Guds perspektiv
af Jane Hansen Hoyt, formand for Aglow International


Hvad om du kunne se dig selv fra Guds synspunkt?
Hvad om du kunne se på enhver situation, du kommer ud for, fra Guds perspektiv?
Hvad om du kunne opfatte hver en udfordring eller mulighed, som Gud opfatter den?
I ‘Set fra oven’ deler Jane Hansen Hoyt ud af visdom og indsigt, som hun har opnået gennem sin livslange vandring med Gud og på sin fortsatte opdagelsesrejse med ham. Hun føler en konstant ærefrygt ved at se tingene fra himlens perspektiv… 
Bogen er oversat til dansk af Kira Høgh. 
Prisen er kr. 85,-

MASTER PLAN (2011)
Guds oprindelige hensigt med mænd og kvinder
af Jane Hansen Hoyt, formand for Aglow International
Guds redskaber til sejr er hans kirkes kvinder og mænd – kvinder og mænd, der vandrer sammen, som det var hans oprindelige hensigt; som danner partnerskaber som individer og i grupper til hans riges fremme; og som med hver deres særegne styrke går sammen i deres fælles målsætning om at se hans hensigt virkeliggjort på jorden.
Mit store håb i den tid, vi går i møde, er visheden om, at Gud er ved at opbygge en stærk og mægtig, levende og sejrrig kirke på jorden; en kirke, som har til formål at lyse op som et fyrtårn i tider med mørke og forførelse; en kirke, der på fremtrædende vis repræsenterer Kongernes Konge og ærer Herrernes Herre… 
— Jane Hansen Hoyt, uddrag fra forordet
Bogen er oversat til dansk af Kira Høgh. 

Prisen er nedsat til kr. 25,-

HVORFOR IKKE KVINDER
af Loren Cunningham og David Hamilton
Spørgsmålet om kvinders tjeneste og deltagelse i forkyndelse, undervisning og lederskab i kirken er ofte blevet debatteret. Mange kvinder har kæmpet med at forene et kald fra Gud med de såkaldt vanskelige skriftsteder, som synes at afskære kvinder fra at tjene på de pågældende områder. Og kirken har lidt under manglen på ledere og medarbejdere, mens stridende fløje har gravet skyttegrave og bekæmpet hinanden. Med denne bog sætter Loren Cunningham og David Hamilton et punktum i debatten og sætter én gang for alle kvinder fri til at tjene med et solidt bibelsk grundlag bag sig. Bogen indeholder en grundig gennemgang af kvinders værdi og rolle i græsk, romersk og jødisk kultur, såvel som i den første kirke og op gennem kirkehistorien. – Den indeholder et globalt udsyn over kvinders tjeneste og rolle i opfyldelsen af Missionsbefalingen. Samlet set forsyner bogen både mænd og kvinder med en guldgrube af baggrundsviden og argumenter.
Bogen er oversat til dansk af Jesper Veiby. – Prisen er kr. 150,-

FRIHED FRA DET OKKULTE
Udarbejdet af Aglow International, Danmark 2018

Prisen er 20 kr.Bryd slægtens bånd (2005)
af Paula Shields

Hæftet er et lille tillæg til bogen ‘Helbredelse af sjælen’ Også heri underviser Paula Shields ud fra sin egen historie.
Paula slår fast, at både velsignelser og forbandelser kan viderebringes fra slægt til slægt, og hun nævner nogle eksempler herpå fra bibelen.
Sidst i heftet opstiller hun nogle punkter, der er vejledende for, hvordan man kan blive sat fri fra de slægtsbånd, der binder en.
Prisen er kr. 15,-