Videoer

Det tager kun 3 minutter at forvandle et liv…

Videoen ‘Love Unveils’ med DANSK oversættelse.

En kort oversigt over Aglow Internationals tjenester

En Aglowkvinde, som har set videoen, skriver: “Fantastisk video… Jeg har været involveret i Aglow i 15 år, og det er den mest kraftfulde samling af kvinder (nu også mænd), som jeg nogensinde har kendt. Mange tak til Aglow for at gøre en enorm forskel i mit liv.”

Aglow International i Israel

Aglow International har foretaget rejser til Det Hellige Land, Israel, siden år 2000. Det, der begyndte som en turist-pilgrimsrejse for at vandre i Jesu fodspor og opleve Det Hellige Land, er blevet en dramatisk tydeliggørelse af Jesu hensigter, der sammenknytter den fælles bestemmelse for Aglow, landet Israel og Guds øjesten: det jødiske folk. Aglow International planlægger strategisk, profetisk bønneture til Israel hvert år.

ISRAEL – Asher Intrater

5 små undervisningsvideoer med Asher Intrater, Israel. Asher underviser ud fra emnet “At leve til Guds ære”. Hver af de fem sektioner har en varighed på ca. 8-12 min.

Embracing Our Identity

Jane Hansen Hoyt taler om vores identitet og om en tankegang, som ikke af denne verden.

Aglow International 45 år

En kort video over Aglows historie.

Generations Project

Evangeline Weiner har tidligere fungerer som leder af Aglows ”Generations Projekt”. Hun har rejst i mange nationer og besøgte Danmark i september 2010. Se hende fantastiske vidnesbyrd på denne video.

Conf Highlights

Profeti over Israel ved Julie Meyer – Fra Aglow International USA’s Konference.