Kaldet til muslimer

Det andet mandat: For at give gensvar på Guds kald til at række ud til muslimer må vi være bevidste om de grundlæggende teologiske forskelle, der er imellem islam og kristendom.

Dette mandat er et svar på Guds kald til Aglow International om at være til tjeneste for muslimer, alt imens vi gør det klart, at der er grundlæggende teologiske forskelle på islam og kristendom. 

Ikke mindre end 23 procent af verdens befolkning er muslimer – 1,6 milliarder mennesker i alt. Ligesom kristendom findes islam i flere afskygninger. De to største og mest kendte dele af islam er sunnu- og shiaislam. Aglow International fik i 1991 en autoritativ opgave – eller ordre, som blev bekræftet profetisk i 1993 og 1995, og blev kaldet af Helligånden til at samarbejde med Ham i at betjene muslimer. Gud elsker dem og har dem tæt ved sit hjerte.

Mange mennesker siger, at muslimer, jøder og kristne alle tror på den samme Gud, og at islam bare er en anden vej til himlen. Kristendom og islam er meget forskellige. Det er vigtigt for kristne at forstå disse forskelle. Gud har udvalgt Aglow International til at undersøge og forstå, hvilke forskelle der er og til at kunne drøfte disse på en velinformeret måde. Det er det, vi kalder at være ISLAMBEVIDST.

Selvom de fleste muslimer er fredelige mennesker, har der i de senere år været et opsving i det militante islam. Det har skabt en frygt hos mange. Hvordan forholder en kristen sig til dette? Et aspekt af vores mandat handler om bøn og at elske vores næste.

Vi må ikke lade frygten styre os. Gud har al magt. I Efeserbrevet 6:12 læser vi, at vi ikke skal kæmpe mod kød og blod (mennesker), men mod åndelige magter. Vi skal elske vores næste, bede for dem og dele evangeliets sandheder med enhver, som vil høre.